Samsung lanceert robuuste Galaxy Tab Active4 Pro voor professionals

Samsung lanceert de Galaxy Tab Active4 Pro: een robuuste tablet op maat van werknemers die hun toestel meenemen maar uitdagende werkomgevingen.

Samsung introduceert met de Galaxy Tab Active4 Pro een robuuste 10,1 inch-tablet voor de mobiele professional. Het toestel heeft een resolutie van 1.920 x 1.200 pixels, is 1,02 cm dik en weegt 674 gram. Daarmee heeft de tablet een relatief stevige voetafdruk, maar dat is een bewuste keuze. De Galaxy Tab Active4 Pro moet immers uitdagende werkomgevingen overleven.

Water, stof en vallen

Via de meegeleverde beschermhoes kan de tablet vallen tot 1,2 meter hoog doorstaan. De IP68-certificatie garandeert verder dat stof en water geen nefaste impact hebben. Samsung testte zijn tablet ook op hoogten en bij hoge temperaturen en onderwierp het ding aan trillingen en vochtigheid volgens de MIL-STD-810H-testspecificaties.

Samsung levert het toestel met Android 12. De robuuste tablet heeft verschillende knoppen die gebruikers kunnen programmeren om bepaalde apps te starten. Het scherm werkt verder optioneel met handschoenen. Samsung vermeldt nog het extra hoge volume van de tablet, handig voor gebruik in rumoerige omgevingen.

Draagbare kassa

Wifi 6 zit ingebouwd, net als 5G-connectiviteit. Het geheugen is uitbreidbaar met een optionele microSD-kaart. NFC en Knox voor Point of Sale maken het toestel geschikt voor gebruik door verkopers in de winkel, bijvoorbeeld als kassa.

Verder onderscheid de tablet zich van klassieke modellen via de vervangbare batterij. Je kan het toestel ook rechtstreeks op de stroom aansluiten zonder batterij, waardoor die langer meegaat. Hotswappen gaat niet.

De Galaxy Tab Active4 Pro is compatibel met een hele reeks accessoires van Samsung zelf alsook externe partners. De fabrikant spreekt van ergonomische hoesjes en standen, oplaadstations, toetsenbordcovers en mobiele barcodescanners.

De tablet van Samsung is vanaf eind oktober beschikbaar met een adviesprijs van 829 euro inclusief btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home