Foto’s van Samsung Galaxy S23 gelekt met bijhorende accessoires voor de officiële aankondiging

Voor de officiële aankondiging liggen de promotiefoto’s van de hele Samsung Galaxy S23 line-up op straat, inclusief die van enkele accessoires.

Op 1 februari toont Samsung de Samsung Galaxy S23 aan het grote publiek. Tot nu toe bleven de lekken relatief beperkt, wat verrassend is voor een Samsung-toestel, tot nu. Foto’s van alle toestellen, kleuren en accessoires liggen op straat.

Na een groot lek van Nieuwe Mobiel met ietwat scherpe foto’s steekt notoir lekspecialist Evan Blass het vuur aan de lont door een handvol beelden in hoge resolutie zonder watermerk te delen van de Galaxy S23, S23+ en S23 Ultra. De drie modellen zijn volgens hem beschikbaar in vier kleuren: zwart, groen, wit en lila.

De Galaxy S23 en S23+ krijgen een nieuw design met platte, gepolijste zijkanten. Achteraan verdwijnt het camera-eiland, in de plaats steken enkel de drie lenzen uit het toestel. De Galaxy S23 Ultra behoudt hetzelfde design als zijn voorganger, met ruimte voor een stylus onderaan als spirituele Note-opvolger.

Alsof er nog niet genoeg details al op straat liggen, deelt WinFuture ook de drie officiële cases die Samsung zou voorzien bij de lancering van de Galaxy S23. Naast de traditionele doorschijnende siliconen hoes en een gekleurde hoes, kan je opnieuw kiezen voor een flipcover met uitsparing om de klok of andere notificaties te zien. Binnenin is er ruimte om kaart of een belangrijk document te stoppen.

Veel specificaties zijn er nog niet bekend, maar het lijkt er sterk op dat het topmodel, de Galaxy S23 Ultra, de nieuwe 200 megapixel camerasensor van Samsung aan boord krijgt. Het merk deelde afgelopen nacht de belangrijkste specificaties van de ISOCELL HP2. Het rept met geen woord over de integratie in de S23 Ultra, maar bevestigt dat de sensor in massaproductie beschikbaar is. Het zou ons echter verbazen mocht de sensor niet debuteren in het nieuwe vlaggenschip dat op 1 februari wordt aangekondigd.

Officieel deelde Samsung nog geen enkel nieuws rond de Galaxy S23 line-up. Nog twee weken wachten tot bovenstaande berichten worden bevestigd, tenzij Samsung nog een verrassing uit zijn hoed tovert.

lees ook

Samsung lanceert budgetsmartphone Galaxy A14 5G

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home