Samsung breidt monitor die dubbelt als smart tv uit naar 43 inch en 24 inch

Samsung 43 inch M7

De twee modellen vullen de huidige line-up van monitoren die als smart tv functioneren. De modellen hebben Samsung Smart Hub aan boord als app store voor diensten als Netflix, YouTube, Office 365 en Steam Link. De smart tv-functionaliteit heeft geen pc nodig om te functioneren.

Eind vorig jaar lanceerde Samsung drie zakelijke monitoren met smart tv-functionaliteit. Wanneer je klaar bent met werken, kan je de monitor gebruiken voor mediadiensten zonder dat je een pc nodig hebt. Zo kan bijvoorbeeld zoon- of dochterlief even op je monitor Netflix kijken wanneer jij met de laptop op kantoor werkt, onderweg bent of even pauze pakt.

Naast videodiensten als Netflix, YouTube, Prime Video en andere videodiensten kan je zelfs de Microsoft 365-app installeren zonder dat je een pc-connectie nodig hebt. Via een toetsenbord en muis (de monitoren zijn bluetooth-compatibel) kan je handig documenten uitwerken zonder nood aan pc.

De drie modellen eind vorig jaar, één 27-inch en twee 32-inch, krijgen nu gezelschap van een 43-inch 4K M7-monitor en een kleinere 24-inch Full HD M5. De grootste is HDR10-compatibel en ondersteunt USB-C om met één kabel je laptop op te laden en de monitor van beeld te voorzien. Het 24-inchmodel heeft geen van beide en mikt op de prijsbewuste gebruiker.

Samsung deelt voorlopig nog niet mee wanneer de twee nieuwe monitoren beschikbaar zullen zijn of wat de adviesprijs wordt.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home