Outlook for Mac vanaf nu gratis beschikbaar op macOS

Outlook for Mac

Je hebt niet langer een geldige licentie of een Microsoft 365-abonnement nodig. Vanaf nu is Outlook for Mac gratis voor elke Mac.

In tandem met een redesign is Outlook for Mac voortaan gratis beschikbaar in de App Store op macOS. Binnen de mail-app kan je handig accounts toevoegen waaronder Gmail, iCloud, Yahoo, Exchange, Outlook.com en IMAP. Outlook for Mac ondersteunt native Apples eigen chips en heeft verschillende notificaties, widgets en glimpopties in de menubalk.

Outlook for Mac menubalk

Binnenkort verwelkomt de toepassing Outlook-profielen zodat je handig de voorkeuren voor elk e-mailaccount kan synchroniseren tussen de iOS-app en de macOS-versie van Outlook. Wissel hiermee naadloos tussen werk- en privéprofielen, elk met hun eigen notificatie-instellingen en andere opties.

Outlook for Mac profielen

Je kan in zowel de mobiele app als in Outlook for Mac gebruik maken van een gefocuste inbox-map waar de belangrijkste mails worden gebundeld. Binnen de ‘My Day’-functie krijg je een interactieve kalender voorgeschoteld met eventdetails. Je kan er handig nieuwe meetings in vastleggen of met één klik een videocall bijwonen.

Outlook for Mac is vanaf vandaag gratis beschikbaar in de App Store op macOS.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home