Orange trekt ook tarieven voor zakelijke abonnementen op

orange tarieven

Op 15 januari voert Orange Belgium prijsstijgingen door. Die zullen niet enkel consumenten treffen, maar ook zakelijke klanten. Een overzicht van de nieuwe prijzen lees je hier.

Een maand geleden kondigde Orange Belgium nieuwe tarieven aan voor zijn vaste en mobiele telecombundels. De prijsstijgingen leken aanvankelijk betrekking te hebben op particulieren abonnementen, maar de telecomoperator brengt ons per mail nu ook op de hoogte van nieuwe tarieven voor de businesspakketten.

lees ook

Orange verhoogt prijzen van mobiele en vaste abonnementen

De prijsstijgingen zijn een onvermijdelijk gevolg van de inflatie, aldus Orange. Om klanten tegemoet te komen, zal Orange de datalimieten van alle mobiele bundels verhogen. Een overzicht van de nieuwe tarieven en datalimieten vindt je hier terug. De nieuwe prijzen gaan in vanaf 15 januari. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Mobiele abonnementen

orange tarieven mobiel
Bron: Orange (prijzen exclusief btw)

Vaste telecom

orange vast internet prijzen
Bron: Orange (prijzen exclusief btw)

Love-pakketten ongewijzigd

Orange kondigt aan dat prijzen van de Love-bundels (met mobiel abonnement, vast internet en internetboost) ongewijzigd blijven. Hiermee wil de telecomoperator de combipakketten aantrekkelijker prijzen. Een Go Extreme Pro-abonnement wordt zo bijvoorbeeld in een pack tot 11,57 euro per maand goedkoper dan dezelfde formule zonder bundel.

De verhoging van de datavolumes gaat automatisch in op 15 januari. De nieuwe prijzen zal je op je eerstvolgende factuur na die datum zien staan. Als klant hoef je zelf dus niets te doen. Voor meer informatie over de abonnementswijzigingen en tarieven kan je op deze pagina van Orange terecht.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home