Orange lanceert internet-only aanbod

orange

Sinds 2017 biedt Orange een internetformule aan via de kabel, telkens in combinatie met een mobiel abonnement. Vandaag valt die nood aan een mobiel abonnement weg en kan je voortaan breedband internet los krijgen in een nieuwe internet-only aanbod.

De nieuwe internetformule krijgt de naam ‘Home’ en focust enkel op breedband internet. Het standaardaanbod kost 40 euro per maand en biedt 100 Mbps download en 10 Mbps upload. Wie die verbinding een boost wil geven naar 400 Mbps download en 40 Mbps upload, betaalt 15 euro extra per maand. Een optionele vaste lijn is ook beschikbaar aan 10 euro per maand. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Orange biedt de formule ook aan bij zelfstandigen onder dezelfde naam en met dezelfde prijzen. Er wordt voorlopig geen onderscheid gemaakt tussen privé en professioneel wat betreft aanbod.

Home-portfolio

Door geen mobiel abonnement meer te vereisen, volgt Orange de vraag van de klant. Op basis van een interne enquête blijkt dat 20 procent van de Belgische huishoudens geen mobiel abonnement wil bovenop hun breedbandverbinding.

Christophe Dujardin, CCO van Orange Belgium: “Met ons Home-portfolio hebben we een sterk aanbod voor klanten die al veel te lang geconfronteerd worden met het gebrek aan concurrerende aanbiedingen die niet gekoppeld zijn aan een mobiel abonnement.”

De nieuwe Home-formule is vanaf nu beschikbaar en kan online worden besteld bij Orange.

Tip: Een klein jaar 5G in de Antwerpse haven: de resultaten

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home