Oppo volgt de weg van vouwbare smartphones

Oppo brengt 15 december een vouwbare smartphone op de markt. Het nieuws bracht Pete Lau, chief product officer bij Oppo.

In een blogpost onthult de chief product officer van Oppo, Pete Lau, dat het merk een vouwbare smartphone op de markt brengt. De Oppo Find N is vanaf 15 december al te koop.

Lau merkt in de blog op dat smartphoneproducenten tegen een muur zijn aangelopen. Volgens hem waren de mogelijkheden van een smartphone met één scherm zowaar uitgeput. Hij vraagt zich daarom af wat de volgende stap voor smartphones is.

Stap was al gezet

De vraag van Lau werd eigenlijk al beantwoord door verschillende concurrenten van Oppo. In de zomer kondigde Samsung een opvolger van de Samsung Galaxy Z Fold aan. De toestellen zijn al de derde in de lijn, de eerste vouwbare smartphone werd in 2019 uitgebracht.

lees ook

Samsung schrapt productie Galaxy Note en zet vol in op vouwbare smartphones

Lau geeft ook toe dat Oppo hier niet als eerste het warm water uitvindt. Volgens hem heeft Oppo toch een streepje voor op de concurrentie: “Voor Oppo is het beter om een ​​product op een later tijdstip te lanceren wanneer het klaar is om een ​​geweldige gebruikerservaring te bieden, in plaats van te haasten om de trends bij te houden.”

Welke geweldige functies de nieuwe vouwbare smartphone dan precies meekrijgt, is nog niet geweten. Lau laat alleen los dat Oppo een toestel wilde creeren met een schitterend design dat goed in de hand ligt en ondertussen nuttig en eenvoudig te gebruiken is.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home