OnePlus kondigt prijzen en beschikbaarheid OnePlus 7T en 7T Pro aan

OnePlus_7T_Pro
-Meer dan twee weken na de lancering van de OnePlus 7T kondigt de smartphonefabrikant eindelijk de prijs aan van het instapmodel en lanceert het tegelijk de OnePlus 7T Pro in twee smaken. Vanaf 17 oktober zijn de toestellen beschikbaar, prijzen starten vanaf 599 euro.

Op 26 september kondigde OnePlus voor de Indiase markt een tv en de OnePlus 7T aan. Het merk maakte alle details bekend rond de telefoon, uitgezonderd de prijs. Die is nu wel bekend: 599 euro incl btw. Dat is 40 euro meer dan zijn voorganger, de OnePlus 7. Je krijgt er echter wel een pak meer functies voor in ruil. Lees hier onze gedetailleerde review van de OnePlus 7T.

Naast de prijs van de OnePlus 7T presenteerde het smartphonemerk ook de Pro-variant aan het grote publiek in twee smaken. Waar de OnePlus 7T een flinke upgrade is vergeleken met zijn voorganger, is dat helemaal niet het geval met de OnePlus 7T Pro.

Minimale upgrade

Vergeleken met OnePlus 7 Pro krijgt zijn opvolger een iets snellere Qualcomm Snapdragon 855 Plus aan boord en kan Warp Charge 30T het toestel 23 procent sneller opladen dan voordien. Voor meer verbeteringen moeten we diep in de details duiken. De OnePlus 7T Pro heeft een verbeterde macro-functie heeft waarbij je voorwerpen tot 2 cm afstand scherp kan vastleggen. Verder kan je voortaan tijdens het filmen wisselen naar de breedhoeklens. Tot slot is de batterij iets groter: 4.085 mAh vergeleken met 4.000 mAh voor de OnePlus 7 Pro.

OnePlus_7T_Pro McLaren

Gelukkig krijgt de OnePlus 7T Pro hetzelfde prijskaartje opgeplakt als zijn voorganger: 759 euro incl btw. Enkel de 12 GB RAM-versie is niet meer beschikbaar in de standaarduitvoering. Wie dat wil, moet de OnePlus 7T Pro McLaren Edition in huis halen met bijhorend design. Die laatste kost 859 euro incl btw. Beide Pro-modellen hebben 256 GB opslag aan boord.

De OnePlus 7T en 7T Pro zijn vanaf 17 oktober beschikbaar. OnePlus geeft zijn fans echter de kans om voor beide toestellen op 12 oktober al aan te schuiven in primeur met een pop-up event in Brussel (Gulden-Vlieslaan 43). De McLaren-editie is pas vanaf 5 november beschikbaar.

Vergeet zeker niet om onze uitgebreide review van de OnePlus 7T te lezen.nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home