Nieuwe beveiligingsdiensten binnen DaaS-portfolio van HP

HP heeft recent een tweetal security-oplossingen uitgerold binnen zijn Device-as-a-Service (DaaS)-portfolio, HP DaaS Proactive Security Service. Bovendien wordt op dit terrein samengewerkt met de internationale verzekeringsspecialist Aon.

De leverancier heeft tijdens zijn HP Reinvent-evenement in de Verenigde Staten zijn DaaS-portfolio uitgebreid met beveiligingsoplossingen. Deze oplossingen, al aangekondigd tijdens het recente Mobile World Congress 2019, zijn ontworpen om binnen bedrijven en organisaties een sterker beveiligingsbeleid te kunnen afdwingen en beter in de gaten te kunnen houden.

Ook moeten deze oplossingen ervoor zorgen dat bedrijven en organisaties proactief kunnen reageren op bedreigingen en een goede verdediging optrekken tegen de dreiging van nog niet opgemerkte bedreigingen.

Twee smaken

De DaaS-oplossing voor security komt in twee smaken. HP DaaS Proactive Security Servicec is ontworpen om met een extra verdedigingslaag meer bescherming te bieden dan traditionele antivirusoplossingen. Zo biedt het voor op Windows 10 gebaseerde pc’s en laptops een geavanceerde isolatiebeveiligingsdienst, onder meer voorzien van kunstmatige intelligentie. Hiermee kunnen endpoints de beste bescherming krijgenh, aldus de leverancier.

De HP DaaS Proactive Security biedt, via HP TechPulse, realtime bescherming tegen malware voor het berekenen van endpoints en dreigingsanalyses. Daarnaast zijn gespecialiseerde experts van de leverancier beschikbaar om de naleving van deze endpointbescherming binnen bedrijven en organisaties af te dwingen. Ook geven zij IT-beheerders inzicht in de mogelijke dreigingen met gedetailleerde kill chain-analyses

Samenwerking met verzekeraar Aon

Verder omvat de nu gelanceerde dienst ook een zelfbeoordelingsinstrument voor beveiliging, een scorecard en diverse cyberbeveiligingsoplossingen zoals incident response en cyberverzekeringsdiensten van het internationale verzekeringsbedrijf Aon.

HP werkt met de verzekeraar samen om bedrijven en organisaties die zich bezighouden met beoordeling, eindpuntbeveiliging, inbreuk op reacties en cyberverzekeringen, complete beveiligingsoplossingen te bieden.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home