Microsoft brengt To Do naar Outlook

to do

Dankzij de integratie van To Do in Outlook kan je je to do-lijstjes weergeven in de mailapp en belangrijke mails onmiddellijk omzetten naar taken.

Microsoft To Do zal voortaan vast onderdeel uitmaken van de Outlook-app in Windows. Wie al heeft geüpgraded naar de nieuwe versie van Outlook, kan er nu al mee aan de slag. To Do helpt je het overzicht te bewaren over je belangrijkste en meest dringende taken.

lees ook

Mobiele versie Microsoft Outlook bevat meer reclame

Je vindt je to do-lijstjes terug door op het To Do-symbool te klikken in de controlebalk van Outlook (het blauwe vinkje). De taken zijn in verschillende menu’s gesorteerd. Onder Mijn Dag vind je de opdrachten die je vandaag moet afwerken, onder Gepland vind je het chronologisch overzicht over een belangrijke periode.

Je kan taken ook als Belangrijk markeren met het stericoon. Wijzigingen die je aan je to do-lijsten maakt worden automatisch gesynchroniseerd tussen de desktopversie en de webversie.

To Do in outlook
To Do in Outlook.

Mails omzetten naar taken

De integratie van To Do in Outlook brengt nog een handige nieuwigheid met zich mee. Zo kan je in een handomdraai een inkomende mail omzetten naar een taak. Als je rechtsboven op Suggesties zal Outlook in je mailbox speuren naar mails die om een actie vragen.

Die kan je dan onmiddellijk toevoegen aan je dagoverzicht of aan je agenda. Ook mails die je een vlaggetje toekent en taken die collega’s naar jou doorschuiven, verschijnen vanaf nu automatisch in je To Do-overzicht.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home