Jabra lanceert Elite 4-oortjes die pendeltocht moeten verzachten

Jabra lanceert draadloze Jabra Elite 4-oortjes, uitgerust met actieve geluidsonderdrukking en de mogelijkheid om twee toestellen tegelijkertijd te verbinden.

Jabra introduceert nieuwe draadloze oortjes. De Jabra Elite 4 moet de Jabra Elite 3 opvolgen. De oortjes krijgen een schappelijke adviesprijs van 99 euro mee, zeker gezien de best volledige uitrusting ervan. Zo voorziet Jabra actieve geluidsonderdrukking, alsook Bluetooth Multipoint. Je kan de dingen dus met je smartphone en je laptop verbinden (of een andere combinatie van maximaal twee toestellen).

De Elite 4-oortjes gaan tot 5,5 uur mee op één lading. Ze laden zoals zowat alle gelijkaardige producten draadloos op in hun doosje, waardoor ze een autonomie van 22 uur krijgen met noise cancelling ingeschakeld. Het is mogelijk om één oortje afzonderlijk te gebruiken terwijl het andere oplaadt, moest dat een functie zijn die je belangrijk vindt.

Spotify Tap

Jabra stelt dat de oortjes IP55-gecertifieerd zijn, wat impliceert dat ze een regenbui kunnen overleven. Een app met equalizer moet gebruikers toestaan om het geluid een beetje af te stellen. Verder zijn de dingen compatibel met Spotify Tap. Wie een abonnement heeft, kan muziek zo in principe starten zonder z’n smartphone uit broekzak of handtas te halen. Van Teams- of Zoom-certificatie zoals bij andere Jabra-oortjes lezen we niets, al zullen de dingen normaal wel prima werken.

De oortjes zijn in theorie ideaal voor de mobiele pendelaar, aangezien ze omgevingsgeluid wegfilteren en je toelaten om muziek te luisteren maar ook te bellen wanneer er een oproep binnenkomt. Ook voor de luidere kantooromgeving zijn de dingen in theorie geschikt. Jabra voorziet vier kleuren: donkergrijs, donkerblauw, paars en beige.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home