iOS 14.7 bèta lost belangrijke wifi-bug op elk iPhone-toestel op

iphone ios 14

In de nieuwste bèta van iOS 14.7, die vanaf nu beschikbaar is, wordt een belangrijke wifi-bug gepatcht.

In de bèta-versie van IOS 14.7 die binnenkort breed wordt uitgerold, introduceert Apple een oplossing voor de befaamde wifi-bug. Eind vorige maand kwam het probleem naar boven dat iPhone- en iPad-toestellen de wifi-functie verliezen wanneer ze verbinding proberen te maken met een wifinetwerk dat de naam ‘%p%s%s%s%s%n’ draagt.

Ook netwerkfuncties zoals AirDrop werken niet meer. Het probleem blijft ook na het rebooten van het apparaat aanhouden. Als je per ongeluk toch slachtoffer wordt van de bug, hoef je gelukkig niet bang te zijn dat je iPhone nooit meer met het internet kan verbinden. Er is namelijk een oplossing voor de bug.

Apple heeft iOS 14.7 Beta 5 op 8 juli beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en bèta-testers waarin de wifi-bug wordt verholpen. Het is voorlopig nog niet duidelijk wanneer Apple iOS 14.7 aan het brede publiek beschikbaar stelt. Om een idee te geven: iOS 14.5 kreeg een eerste bèta in februari en werd pas eind april beschikbaar gesteld. Omdat het al om bètaversie 5 gaat van iOS 14.7, is de kans groot dat we voor deze iOS-update niet zo lang moeten wachten.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home