HP vernieuwt gamma van laserprinters voor kmo en enterprise

Naast nieuwe toestellen binnen de LaserJet 4000-serie staat de kleurrijke 5000- en 6000-reeks in de steigers.

Met de nieuwe HP Terrajet-toner heeft de printerfabrikant een belangrijke innovatie in huis om laserprinters energiezuiniger te maken én tegelijk een beter kleurbereik te garanderen. De technologie debuteert in een hele reeks aan nieuwe toestellen.

Voor de meest compacte toestellen kan je terecht bij de nieuwe HP Color LaserJet 4200 en 4300. Beide modellen profiteren van de nieuwe technologie om tot 27 procent minder energie te verbruiken terwijl het 25 procent sneller printsnelheden noteert. Het toestel wordt geleverd met een slim dashboard voor IT-admins om handig alle instellingen te zien, controleren en beheren.

Waar de rest van de line-up opvallend kleurrijk is, kan je de nieuwe 4000-serie enkel in het blauw krijgen. De prijzen lopen op tot 700 dollar voor het high-end-model binnen het gamma.

5000-reeks

Een trap hoger vinden we de nieuwe 5000-reeks binnen het enterprisegamma. De LaserJet 5700 Enterprise SFP is het basismodel en start vanaf 1.050 dollar. Dit model vervangt de M554 en M555 en komt in een opvallende gele kleur. Onze aangeleverde foto’s tonen een standaard blauwe kleur, die ook beschikbaar is.

Iets hoger vinden we de HP LaserJet 5800 Enterprise MFP met zoals de naam het al zegt een scan/kopieerfunctie en een extra papierlade. Dit toestel vervangt de huidige M578 en is in het groen verkrijgbaar net als de standaard blauwe kleur.

Enterprise X en 6000-reeks

Gaan we naar de grotere toestellen met hogere printvolumes, kom je bij de nieuwe HP LaserJet 6000-reeks met de Laserjet 6700 Enterprise SFP als basismodel ineen opvallende paarse kleur met een gradiënt over de verschillende papierlades. Dit model vervangt de huidige M652 en M653.

Een model hoger brengt ons bij de HP LaserJet 6800 Enterprise SFP met kopieer/scanfunctie in rode of blauwe kleur. Die laatste is de standaardkleur wanneer je een bestelling plaatst. Het model vervangt de huidige M681 en M682.

Tot slot laat HP weten dat het de namen van contractuele toestellen aanpast dit jaar van Managed naar Enterprise X.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home