HP lanceert bundel die alle benodigdheden voor een online vergadering bevat 

HP Presence

HP lanceert een allesomvattende oplossing voor vergaderruimtes. Met HP Presence hoopt het merk ook in vergaderruimtes meer te gelden. Het portfolio biedt een gamma van apparaten en oplossingen die dienen voor online vergaderingen.

HP Presence is een ruim portfolio dat HP introduceert. Geïnteresseerde ondernemingen krijgen de keuze uit verschillende vergaderruimtebundels. Deze bundels bevatten computers, 4K camera’s, audio- en videotoestellen, microfoons en beheertoestellen voor de vergaderruimte.

Als er zich problemen voordoen tijdens de vergadering kan de ingebouwde assistent soelaas brengen. Hierdoor kunnen vergaderingen snel weer van start gaan. Op de applicatie kunnen ook ongemakken in de vergaderruimte worden gemeld, zoals ontbrekende stoelen, overvolle vuilnisbakken of uitgedroogde markeerstiften.

Bron: HP

Online vergadering perfectioneren

Het nieuwe portfolio ondersteunt werkplaatsen met het perfectioneren van het hybride werkmodel. In grote vergaderruimtes belooft HP dat iedere spreker duidelijk te verstaan is voor deelnemers aan de vergadering die niet in de ruimte aanwezig zijn.

Aangezien er verschillende communicatieplatformen bestaan die online vergaderen mogelijk maken, is het mogelijk HP Presence te integreren met zowel Microsoft Teams als Zoom. Andere communicatieplatformen kunnen voorlopig nog niet samenwerken met HP Presence.

Microsoft Teams is zelf een groot voorstander van de hybride werkplek. Het communicatieplatform voegde namelijk onlangs nog verschillende functies toe en gaf hierbij aan intelligente camera’s te gaan ondersteunen. Een intelligente camera zit dan ook in het nieuwe portfolio van HP.

lees ook

Microsoft Teams voegt nieuwe opties toe voor hybride werkplek

Beschikbaarheid

De bundels zijn verkrijgbaar vanaf februari 2022. Bedrijven kunnen door de verschillende bundels ook slechts een deel van het portfolio aankopen. De prijzen zijn voorlopig nog niet bekend.

Bron: HP

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home