HMD Global lanceert twee nieuwe Nokia-smartphones

HMD Global introduceert twee nieuwe betaalbare Nokiatelefoons. De Nokia C21 Plus en Nokia C2 2E zijn allebei instapmodellen.

HMD Global, eigenaar van de Nokia-merknaam voor smartphones, lanceert twee nieuwe toestellen. De Nokia C21 Plus en de Nokia C2 2E zijn allebei uitzonderlijk scherp geprijsde instapmodellen. De C21 Plus is vanaf mei beschikbaar voor 119 euro, de C2 2E is nog goedkoper met een prijskaartje van 99 euro.

De Nokia C21 Plus is een 6,5 inch-telefoon met een ‘HD+’-scherm. De resolutie zit daarmee onder FHD. Je krijgt wel een dubbele camera met telkens een 13 MP-sensor. HMD Global spreekt van ‘verbluffende details’, maar dat zouden we gezien het prijskaartje met een vaatje zout nemen. De telefoon krijgt verder een IP52-rating en een batterij van 4000 mAh. Dat is niet zo veel, maar zal met de bescheiden specificaties wellicht volstaan voor een uitstekende batterijduur.

De Nokia C2 2E is iets kleiner met een 5,7 inch-scherm. Veel verdere details over dit toestel deelt de fabrikant nog niet. Het bedrijf wijst erop dat de smartphones met een pure versie van Android komen.

Diensten

HMD Global laat in de marge van de aankondiging weten dat het goed gaat met zijn HMD Global Services-aanbod. Het bedrijf richtte een op services gerichte divisie op en richt zich op drie categorieën: Connect Pro, Enable Pro en Softlock. Die bestaan uit IoT-verbindingen, EMM-licenties en device lock-licenties. HMD Global richt zich lmet zijn diensten op bedrijven en maakte al vooruitgang in de logistiek, de gezondheidszorg en de financiële sector.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home