Google Workspace Individual komt naar België met 1 TB opslag

google workspace individual

Google lanceert zijn individuele Workspace-formule nu ook in ons land. Daarnaast verhoogt Google de standaard opslag naar 1 TB en voegt het nieuwe mailfuncties toe.

Google lanceerde vorig jaar een nieuwe abonnementsformule binnen het Workspace-ecosysteem voor eenmanszaken. Na een eerste uitbreiding naar Europa in augustus, voegt Google nu ook België en Nederland toe aan de lijst landen waar Google Workspace Individual beschikbaar is. Met een individueel plan krijgen solozaakvoerders toegang tot het beste wat Google Workspace te bieden heeft.

lees ook

Google Workspace vs Microsoft 365: de strijd der titanen

Speciaal voor de lancering in België voegt Google nog enkele nieuwe features toe aan het indivuele Workspace-plan. Zo breidt Google de opslag uit van 15 GB naar 1 TB om eenmanszaken te ondersteunen in hun groei, schrijft het bedrijf in een blog. Daarmee zit de hoeveelheid opslag van een Individual-abonnement tussen de Business Starter (30 GB) en de Business Standard (2 TB) in.

Persoonlijk mailen

Daarnaast breidt Google de mailfuncties in Gmail uit voor bedrijven. Personalisatie is de sleutel tot succes bij marketingcommunicatie. Met de ingebouwde mail merge-functie kan je bulkmails uitsturen en toch voor elke afzender een persoonlijke toets toevoegen. Dat doe je door in het mailtemplate @voornaam toe te voegen, waarna Gmail automatisch bij verzending de juiste naam invult.

mail merge gmail
Bron: Google

Andere nieuwe features die Google recent aankondigde voor Workspace Individual zijn eSignature voor Docs, het inplannen van afspraken via Agenda en verbeterde audio- en beeldkwaliteit in Meet. Google Workspace Individual is de eerste 14 dagen gratis uit te proberen. Vanaf dan kost een abonnement 8,99 euro per maand (inclusief btw).

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home