Dynabook Satellite Pro C50 krijgt oude AMD Ryzen-chips als binnenwerk

Dynabook vernieuwt zijn aanbod van 15 inch Satellite Pro-laptops met processors uit het AMD Ryzen-gamma, maar kiest voor chips van de vorige generatie.

De Satellite Pro C50-line-up krijgt een uitbreiding. Dynabook biedt voortaan versies van de 15 inch-instaplaptops aan met processors uit het AMD Ryzen-gamma. De toestellen komen beschikbaar met AMD Ryzen 5 en AMD Ryzen 7-chips.

Oudere processors

Verrassend genoeg kiest Dynabook voor de AMD Ryzen 5 5600U en de Ryzen 7 5800U. Die processors lopen intussen een generatie achter, aangezien AMD pas Ryzen 6000 aankondigde. Vooral de ingebouwde grafische prestaties van die nieuwe chips zou beter zijn, al maakt AMD zich sterk dat Ryzen 6000 over de ganse lijn beter presteert dan Ryzen 5000. Dynabook biedt hier dus niet meteen een hypermoderne configuratie aan.

Laptops uit de Satellite Pro C50D-B-familie zijn verder configureerbaar met maximaal 32 GB aan DDR5-geheugen en 512 GB aan SSD-opslag. De toestellen komen met een nieut reflecterend 15,6 inch-scherm met maximaal een FHD-resolutie. Wie zijn ogen haat, kan ook voor een lagere schermresolutie kiezen.

Dynabook maat verder nopg weten dat de laptops uitgerust zijn met USB Type-C, USB Type A, HDMI en een microSD-kaartlezer. Verder heeft het toestel een HD-webcam en stereoluidsprekers aan boord. De nieuwe toestellen met oude AMD-chip zijn vanaf februari beschikbaar.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home