Creëer eigen achtergronden in Microsoft Teams met Dall-E

microsoft teams premium

Microsoft heeft iets nieuws toegevoegd aan zijn 365-roadmap. De focus ligt op een meer creatieve insteek voor zijn communicatieplatform Teams. Gebruikers gaan zelf achtergronden kunnen creëren.

Gebruikers gaan binnenkort hun eigen achtergronden kunnen creëren in Microsoft Teams. Het bedrijf heeft die mogelijkheid toegevoegd aan zijn 365-roadmap. De functie is voor de aankondigingen die je in een kanaal kan posten.

Creatief aan de slag

Deze toevoeging gebeurde al op 23 oktober en is daarna nog aangepast op de 26e. De uitrol zou voor komende maand zijn. Momenteel is deze upgrade wel vooral ontwikkeld voor abonnees van Microsoft Teams Premium.

Bovendien kunnen die gebruikers ook profiteren van de aanwezigheid van de populaire AI-beeldgenerator Dall-E. Hiermee is het mogelijk om unieke afbeeldingen te genereren om die achtergronden nog persoonlijker of gewoon specialer te maken.

lees ook

Nooit meer met warrig haar in een videocall: maak je eigen avatars in Teams

De uitrol is vrij algemeen en is normaal gezien beschikbaar voor alle versies van Teams:

  • Webversie
  • Android
  • iOS
  • Mac
  • Desktop-app

Er gaan wel verschillende fases zijn: Targeted Release voor een volledige organisatie, Targeted Release voor geselecteerde individuen en General Availability (algemeen beschikbaarheid).

Inmiddels is versie Dall-E 3 ook beschikbaar via ChatGPT. Van Microsoft Teams is er nu ook versie 2.0 die algemeen werd uitgerold, na een preview-versie van afgelopen lente.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home