Cisco werkt opnieuw samen met Bang & Olufsen voor draadloze oortjes

Netwerkspecialist Cisco heeft nieuwe wearables in het gamma. Het Amerikaanse bedrijf brengt een set draadloze oortjes uit, opnieuw een samenwerking met audiospecialist Bang & Olufsen.

Twee jaar geleden bracht Cisco samen met Bang & Olufsen al een grote hoofdtelefoon uit. Die samenwerking levert ook dit jaar een nieuwe wearable af. Deze keer is dat een set draadloze oortjes: de Bang & Olufsen Cisco 950.

Het zit hem in de oren

De oortjes zijn geoptimaliseerd voor bij het communicatieplatform Webex en de andere samenwerkingsoplossingen van Cisco. Deze nieuwe worp van de twee partners is speciaal ontwikkeld voor IT en voor zakelijke gebruikers en bovendien uitermate geschikt voor hybride werk. Er is extra aandacht voor security, werkbaarheid en de nodige software, zonder functionaliteit uit het oog te verliezen.

Belangrijke eigenschappen en functies zijn:

  • Adaptive Active Noise Cancellation
  • Extra lange batterijduur
  • In-oor notificaties
  • Pairing met Bluetooth 5.2
  • Waterbestendig

IT-teams kunnen de oortjes managen via het centrale dashboard van Cisco’s platform Webex Control Hub. Langs deze weg kunnen die teams ook de inventaris en het gebruik van de wearables controleren.

Er is compatibiliteit met zowel Android- als iOS-toestellen en oortjes zijn geprioriteerd voor calls en meetings. Ze hebben een ergonomisch design, met vier sets siliconen tips en één set schuimtips. Leuk detail, het ene oortje draagt het Cisco-logo, het andere dat van B&O.

Het is niet lang meer wachten op deze nieuwe hebbedingetjes, de oortjes zijn beschikbaar vanaf november. Voorlopig alleen verkrijgbaar in heel donker antracietgrijs. Er is nog geen prijs bekend.

lees ook

Cisco doet duurste aankoop ooit met overname van Splunk

Voor Cisco is het ongetwijfeld aangenaam om weer positief nieuws te delen, na de beveiligingsincidenten van de afgelopen tijd.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home