ChatGPT Plus ondersteunt nu ook PDF

gpt-5 openAI

OpenAI heeft een update doorgevoerd voor ChatGPT. De meest opvallende toevoeging is de ondersteuning voor PDF.

Er zijn een aantal upgrades te melden voor ChatGPT Plus. OpenAI rolt enkele nieuwe functies uit in bèta en die lijken al beschikbaar voor een aantal gebruikers. De meest opvallende nieuwigheid is dat het AI-model nu ook PDF-bestanden ondersteunt.

PDF als speerpunt

De nieuwe functies zijn al door verschillende gebruikers van ChatGPT Plus gemeld via het sociale mediaplatform X. Die kunnen PDF-bestanden nu direct opladen en ermee aan de slag gaan. Eens opgeladen, kan je ChatGPT rechtstreeks vragen stellen over het bestand in kwestie.

Verder is er ook een visuele update met de directe integratie van Dall-E 3, waardoor je afbeeldingen met één prompt kan laten aanpassen. Dat laatste is een bevestiging van eerdere berichtgeving.

Plus-gebruikers hebben bovendien nu ook toegang tot Advanced Data Analysis, waardoor ze data om code te schrijven nu rechtstreeks in het model kunnen invoeren. Gebruikers moeten ook niet meer switchen tussen modussen of interfaces, het systeem doet dat nu automatisch.

lees ook

GPT-4 is betrouwbaarder, maar makkelijker om de tuin te leiden

Eerder deze maand lanceerde OpenAI een nieuw project dat moet instaan voor meer veiligheid in de ontwikkeling van AI, team Preparedness.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home