Acer brengt nieuwe zakelijke Chromebox uit met compatibele monitor

Acer breidt tijdens CES 2023 zijn ChromeOS-productlijn uit met de Acer Chromebox CXI5 en Chromebox Enterprise CXI5. De toestellen zijn los te koop of in combinatie met een dockingmonitor via Acer Add-In-One 24.

De Acer Chromebox CXI5 en Chromebox Enterprise CXI5 draaien beide op ChromeOS. De toestellen bieden ondersteuning voor Intel Core i7-processors tot de 12e generatie. Een prima uitrusting voor het uitvoeren van dagelijkse kantoortaken. Met de toestellen beschikken gebruikers over het Intel vPro-platform, een managementcomponent van Intel-chips die bedrijven in staat stelt om hun toestellen vanop afstand te beheren. Het platform wordt uitgebreid met op hardware gebaseerde beveiliging.

lees ook

Intel splitst vPro op in vier families met oog voor kmo en Chromebook

De toestellen zijn uitgerust met verschillende poorten voor het aansluiten van apparatuur: vier USB 3.2 Gen 2 Type-A-poorten, twee USB 4 Gen 3 Type-C-poorten en dual HDMI 2.1-poorten. De USB-C-poorten zijn goed voor dataoverdrachtsnelheden tot 40 Gbps. De Acer Chromebox CXI5 zal beschikbaar komen in het eerste kwartaal en draagt een prijs van 349 euro.

Bron: Acer

Enterprise-versie

Aan de enterprise-versie van het toestel voegt Acer de Chrome Enterprise Upgrade toe. Dat moet de IT-afdeling ontlasten door een aanbod van eenvoudige beheerstools en beleidsopties. Alles is opgebouwd om een toestel vanop afstand te beheren, door middel van een op de cloud gebaseerde console.

Verder beschikt het toestel over een extra beveiligingslaag. Het toestel voert namelijk op regelmatige basis beveiligingsupdates uit. Dat moet het aantal uitvallen beperken en de duur ervan serieus inperken. Bovendien kan het IT-team altijd rekenen op ondersteuning, 24 uur per dag en zeven dagen per week.

All-in-one

Daar voegt Acer de all-in-one-oplossing Acer Add-In-One 24 aan toe. Daarbij wordt één van bovenstaande toestellen vergezeld door een 24-inch FHD 1080p-monitor. De ChromeOS-toestellen bevestig je met speciale schroeven stevig op de achterzijde van de monitor vast.

De monitor is geschikt voor hybride werkruimtes door de integratie van een 5 MP-webcam met een groothoek van 115 gaden, tweevoudige microfoons en dubbele speakers. In de vergadering helpen de meerdere opties voor AI-ruisonderdrukking om de vergadering tot een goed einde te brengen.

Bron: Acer

Voor het display koos Acer om te werken met een IPS-paneel. Dunne randen maken het aangenaam werken voor werknemers die in hun jobs vaker dan eens multitasken. Bovendien is de monitor kantelbaar voor een aangename kijkpositie te vinden. Daar helpt de antireflectiecoating verder aan mee.

Het totaalpakket draagt een prijskaartje van 899 euro. De producten komen in het eerste kwartaal beschikbaar.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home