Western Digital brengt My Book Duo uit met 44 TB aan opslag

WD

Western Digital brengt een vernieuwd My Book-toestel uit met 22 TB aan opslag. Een nieuwe My Book Duo maakt ook zijn intrede, met 44 TB opslagcapaciteit.

Een nieuw My Book-toestel met meer opslagcapaciteit is volgens Western Digital nodig om aan de opslagbehoeften van zelfs een standaard gezin te voldoen. Daarom komt er een nieuwe versie van het toestel dat plaats heeft voor 22 TB aan data.

Naast een grotere opslagcapaciteit, verandert er niets aan het toestel. De externe HDD-schijf beschikt dus over een USB 3.2 Gen 1-aansluiting en twee USB-A-poorten.

lees ook

Hoelang zal je nieuwe harde schijf leven?

44 TB

De My Book Duo heeft meer opslagcapaciteit, 44 TB om precies te zijn in zijn nieuwste variant. Dezelfde poorten zijn op het toestel aanwezig.

De My Book Duo hanteert standaard een RAID-0-configuratie. Bestanden worden zo sneller opgeslagen verspreid over de interne drives. Herconfiguratie naar RAID-1 is mogelijk zodat het toestel aan data mirroring zal doen, wat van pas komt als één van de twee aanwezige schijven het loodje legt. Je kan er ook voor kiezen om het toestel als twee onafhankelijke schijven te laten werken (JBOD).    

De adviesprijs voor de My Book bedraagt 599,99 dollar. Voor meer opslag betaal je een hogere prijs, deze bedraagt 1.099,99 dollar.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home