Synology lanceert twee AI-gestuurde camera’s in de Benelux

Synology BC500 TC500

Beide camera’s integreren vanzelfsprekend naadloos met het videomanagementsysteem Synology Surveillance Station.

Synology kondigt twee weersbestendige bewakingscamera’s: een bullet-camera (Synology BC500) die focust op muurmontage en een turret-camera (Synology TC500) voor plafondmontage.

Beide camera’s hebben een 5 megapixelsensor die opnemen met een resolutie van 2.880 x 1.620 pixels bij 30 frames per seconde (fps). Zowel de BC500 als de TC 500 hebben een horizontale kijkhoek van 110 graden voor een brede dekking.

De camera’s zijn IP67-gecertificeerd, stof- en waterbestendig, met telkens nachtzicht tot 30 meter. HDR maakt de Synology camera’s geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De fabrikant mikt op situaties zoals de bewaking van gangen en hallen, maar ook grote open ruimtes zoals magazijnen en parkeerplaatsen en diverse omgevingen zoals musea.

De Synology BC500 en TC500 zijn uitgerust met AI-mogelijkheden die gebruikers voorzien van meldingen zodat ze sneller kunnen reageren op incidenten. Functies zoals mens en voertuigherkenning, inbraak en instant zoeken helpt hen om potentiële bedreigingen beter te herkennen, snel bepaalde gebieden te onderzoeken en relevante videobeelden op te zoeken en terug te halen.

Synology Surveillance Station

Het spreekt voor zich dat beide camera’s ontworpen zijn voor naadloze integratie met Surveillance Station. Alle cameraconfiguratie- en netwerkinstellingen worden rechtstreeks in de Synology NAS-gehoste omgeving beheerd. Belangrijk detail: Er hoeven voor Synology-camera’s geen Surveillance Station-apparaatlicenties worden gekocht of geactiveerd.

De Synology BC500 is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Benelux. De TC500 is naar verwachting vanaf juni 2023 verkrijgbaar. Een adviesprijs is voorlopig nog niet bekend.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home