Qnap brengt nieuwe QHora-routers uit die 10GbE en 2,5GbE ondersteunen

Qnap Qhora-322

De Qnap QHora-322 en QHora-321 focussen op SD-WAN en Mesh-functionaliteit op kantoren, IoT en geluidsgevoelige omgevingen met een vrijwel stil ontwerp.

Beide QHora-modellen zijn SD-WAN-routers die ook zakelijke Mesh VPN-netwerken ondersteunen en bekabelde connectiviteit. De Qnap QHora-322 biedt drie 10GbE-poorten en zes 2.5GbE-poorten, terwijl de QHora-321 zes 2.5GbE-poorten bevat.

Met beide modellen is een onderling verbonden Mesh VPN-technologie mogelijk via QuWAN (QNAP’s SD-WAN-technologie), een netwerkinfrastructuur voor digitale overdrachten, geprioritiseerde netwerkbandbreedte, automatische WAN-failover en gecentraliseerd cloudbeheer.

QHora-routers gebruiken het QuRouter OS, een web-gebaseerde GUI. Qnap legt bij zowel de QHora-322 als de QHora-321 de nadruk op toegangsbeveiliging tussen VPN-verbindingen van bedrijven en edge-verbindingen. Denk daarbij aan functies waaronder website-filtering, VPN server, VPN cliënt, firewalls, port forwarding en toegangscontrole kunnen niet-vertrouwde verbindingen en inlogpogingen effectief filteren en blokkeren.

SD-WAN levert IPsec encryptie VPN, Deep Packet Inspection en L7 Firewall om de beveiliging van VPN’s te waarborgen. Het stille ontwerp van beide routers maakt hen geschikt om te gebruiken in geluidsgevoelige omgevingen.

Qnap deelt geen officiële adviesprijs mee, maar online vinden we de QHora-321 aan gemiddeld 490 euro terug. Het topmodel, de QHora-322, gaat voor 606 euro over de toonbank. Beide prijzen zijn exclusief btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home