Lenovo brengt nieuwe ThinkSystem V2-servers op de markt op maat van kmo’s

Lenovo

Lenovo kondigt IT-infrastructuuroplossingen aan op maat van kmo’s. Het volledige aanbod bestaat uit nieuwe server-, opslag- en servicemogelijkheden.

Kmo’s kunnen rekenen op een nieuwe server-oplossing van Lenovo. Het bedrijf doet vandaag een nieuw assortiment uit de doeken dat zowel on-premises als in de cloud functioneert. In het portfolio zitten nieuwe single-socket ThinkSystem V2-servers, Lenovo Truscale Infinite Storage en beheer- en beveiligingsservices.

Servers

In totaal brengt het bedrijf drie nieuwe ThinkSystem V2-servers uit: ThinkSystem ST50 V2-, ST250 V2- en de SR250 V2-servers. De servers zijn geschikt voor kleine ruimtes en zijn aanpasbaar voor de specifieke behoeften van een bedrijf.

Bron: Lenovo

Ieder product komt met de beheersoftware Lenovo XClarity. Deze software geeft administratoren een overzichtelijk dashboard en zou de configuratie van systemen slechts drie minuten in beslag nemen, volgens Lenovo.

Beveiliging voorziet Lenovo door ThinkShield Security en ThinkSystem DM-opslagoplossingen in te bouwen. Daardoor zijn de producten automatisch beschermd tegen ransomware.

lees ook

De tijd tikt om Belgische kmo’s klaar te maken voor een golf van cyberaanvallen

“In samenwerking met ons brede netwerk van channelpartners en solution providers zijn de nieuwe IT-infrastructuur-oplossingen en TruScale-services van Lenovo voor middelgrote bedrijven geoptimaliseerd. Dit helpt organisaties hun klantenservice te verbeteren, de verkoop te versnellen en next-generation applicaties uit te rollen, zodat ze hun bedrijf kunnen laten groeien, nu en tot ver in de toekomst”, zegt Kamran Amini, VP en algemeen manager van Server & Storage bij Lenovo Infrastructure Solutions Group.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home