Digital Realty lanceert high-density colocatie met focus op AI- en datagroei

digital realty

Digital Realty kondigde vandaag de beschikbaarheid aan van high-density colocatiediensten via PlatformDigital, het wereldwijde datacenterplatform van het bedrijf.

Met infrastructuurconfiguraties die klaar zijn voor high-performance computing (HPC), zijn de high-density colocatiediensten van Digital Realty bedrijven in staat om de verwerkings- en nabijheidsuitdagingen te overwinnen die gepaard gaan met de ongestructureerde en exponentiële groei van gegevens, evenals het gebruik van AI. 

In het huidige digitale landschap staan bedrijven voor de steeds grotere uitdaging om de kracht van enorme hoeveelheden gegevens te beheren en te benutten. Deze snelle uitbreiding van gegevens brengt tal van uitdagingen met zich mee, zoals prestatieproblemen, complexiteit op het gebied van compliance en schaalbaarheidsbeperkingen.

“We erkennen de uitdagingen op het gebied van datamanagement waarmee bedrijven worden geconfronteerd, waarbij de exponentiële groei van data de prestaties en innovatie kan belemmeren. Hoewel we al honderden implementaties van high-performance computing in ons portfolio ondersteunen, hebben we naar onze klanten geluisterd en zijn we een stap verder gegaan door gestandaardiseerde configuraties en ultrahoge vermogensdichtheden te leveren”, zegt Scott Mills, Senior Vice President Engineering en Customer Solutions bij Digital Realty. 

Met dit aanbod hoopt het bedrijf dat organisaties snel krachtige infrastructuur kunnen inzetten op een wereldwijd platform en optimale prestaties bereiken in het tijdperk van AI.

Opkomende technologieën

Bedrijven wenden zich steeds vaker tot opkomende technologieën zoals AI om deze gegevens effectiever te analyseren en te verwerken. Deze nieuwe technologieën verbruiken grote hoeveelheden stroom en vereisen een gespecialiseerde infrastructuur om ze te ondersteunen, waarbij een hoge stroomdichtheid wordt geleverd terwijl de temperatuur veilig en efficiënt wordt geregeld om ervoor te zorgen dat de prestaties niet worden aangetast. 

Belangrijkste kenmerken: 

  • Ondersteuning voor hoge dichtheid: ondersteunt werklasten tot 70 kilowatt per rack. 
  • Koeling: maakt gebruik van innovatieve Air-Assisted Liquid Cooling (AALC)-technologieën. 
  • Wereldwijde beschikbaarheid: de oplossing wordt ondersteund in 28 markten in drie regio’s, waaronder Noord-Amerika, EMEA en Azië-Pacific.
  • Uitbreidbaar en duurzaam: schaal op en uit met flexibele en duurzame consumptiemodellen.

Door gebruik te maken van PlatformDigital kunnen klanten profiteren van een uitgebreid ecosysteem van verbonden gegevensgemeenschappen die veilige verbindingen met lage latency en snelle gegevensoverdracht mogelijk maken.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home