Citymesh tekent bij Proximus richting vierde operator in België

5G antenne

De overeenkomst geeft Citymesh de mogelijkheid om spraak- en sms-diensten aan te bieden op private 4G- en 5G-netwerken via het openbare netwerk van Proximus. De samenwerking breidt het B2B-portfolio van Citymesh verder uit.

Citymesh is gespecialiseerd in draadloze netwerken voor de B2B-markt en opereert in nichebranches binnen de telecomsector. Denk daarbij aan het onderhoud en de installatie van performante wifinetwerken, maar ook aan private mobiele 4G- en 5G-netwerken. De samenwerking met Proximus is vooral belangrijk voor dat laatste.

Het mobiele gedeelte van Citymesh is beschikbaar in een MVNO-configuratie (Mobile Virtual Network Operator) om spraak- en sms-diensten aan te bieden op private 4G- en 5G-netwerken. Hiermee vergroot de fabrikant zijn aanbod richting industriële klanten. Citymesh kan vanaf nu ook vast internet van Proximus aanbieden en spraakproducten doorverkopen.

Vierder operator in België

“Citymesh streeft ernaar uit te groeien tot de vierde operator in België, met een duidelijke focus op industriële use cases”, zegt Mitch De Geest, CEO van Citymesh. “De mobiele privénetwerken die we vandaag bouwen, maken gebruik van onze eigen 4G- en 5G-licenties en bieden missie- en bedrijfskritische communicatie en innovatieve mobiele diensten voor steden, industriële sectoren en bedrijven.”

lees ook

Brussels Airport rolt privaat 5G-netwerk uit met Citymesh

“Deze overeenkomst breidt onze flexibiliteit op mobiel vlak uit tot buiten het privénetwerk van de klant en stelt ons in staat om sterke geïntegreerde publieke en private telecomdiensten aan te bieden. Dankzij de ondertekening van deze overeenkomst met Proximus bevindt Citymesh zich in een unieke positie om de beste privénetwerken te combineren met het beste openbare netwerk.”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home