AI-beeldgenerator van DALL-E beschikbaar in bèta

OpenAI spacecowboy DALL-E

OpenAI heeft DALL-E beschikbaar gemaakt in bèta. Daardoor zal de AI-beeldgenerator toegankelijk zijn voor een miljoen mensen die nu op een wachtlijst staan.

DALL-E is een handige tool om met beperkte tot zelfs geen kennis van AI beelden te genereren. Dat doet de software van OpenAI via bestaande beelden en kernwoorden. Tot nu was DALL-E enkel beschikbaar voor een klein clubje gebruikers. De bèta-versie omvat het gebruik voor commerciële projecten. Zo kunnen afbeeldingen worden geprint op pakweg t-shirts of gebruikt in nieuwsbrieven en conceptuele kunst.

Anderzijds weigert OpenAI nog altijd uploads van realistische gezichten, concrete personen of evenementen en expliciet beeldmateriaal. Het consortium blijft erover waken dat de technologie niet wordt gebruikt voor desinformatie, deepfakes en andere schadelijke doelen.

Gratis credits en beelden

De bèta-versie zal dus open bloeien voor een miljoen gebruikers. De gelukkigen krijgen de eerste maand 50 gratis beeldcredits en 15 credits elke maand nadien. Elke credit biedt vier afbeeldingen gebaseerd op één originele prompt of drie indien je een bewerkte prompt gebruikt. Als de gratis afbeeldingen niet volstaan, dan kan je 115 credits kopen voor 15 dollar.

Wie interesse heeft om zich te registreren, kan hier terecht.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home