Panduit introduceert G6 PDU’s met verbeterde prestaties en cyberbeveiliging

Panduit lanceert nieuwe Power Distribution Units, die een compact ontwerp combineren met verbeterde stroomprestaties en geavanceerde cyberbeveiligingsfuncties.

Infrastructuurspecialist Panduit lanceert nieuwe Power Distribution Units (PDU’s) met de introductie van de G6 PDU-familie. De G6 PDU’s bieden een compacter profiel dat rackruimte optimaliseert en de luchtstroom rondom IT-apparatuur verbetert.

Een opvallend kenmerk volgens Panduit is het verhoogde geheugen, 128 keer meer dan de vorige G5-serie. Verder is het mogelijk om tot 32 PDU’s in serie te schakelen, wat zorgt voor een efficiëntere netwerkconfiguratie. Bovendien beschikt de G6 PDU over een USGv6-gecertificeerde IPv6-netwerkstack, wat extra cyberbeveiliging biedt.

Naast het compactere ontwerp zijn de G6 PDU’s bestand tegen hoge temperaturen tot 60°C bij volledige belasting. Dat is goed nieuws de betrouwbaarheid. Panduit voorziet op dat vlak standaardgarantie van drie jaar, die kan worden uitgebreid tot zes jaar.

Real-time monitoring

De G6 PDU is uitgerustmet sensoren die constant scannen op afwijkingen. Zo voorziet de G6 PDU real-time monitoring van stroomverbruik en detecteert het ding fysieke toegang tot racks. De nauwkeurige meetmogelijkheden maken facturatie aan eindklanten mogelijk op basis van stroomverbruik. Via de Hot Swappable Network Module kan het systeem worden geüpgraded, en de Power Share-functionaliteit zorgt voor efficiënt energiebeheer.

Met de WebGUI-interface biedt de G6 PDU tot slot een verbeterde gebruikservaring, zowel op locatie als op afstand.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home