Nieuwe Eaton 93PX en 93T voorzien servers en kleine datacenters van noodstroom

Eaton lanceert de Eaton 93PX en de 93T in België. Beide uit de kluiten gewassen UPS-toestellen zijn bedoeld om professionele omgevingen met servers online te houden tijdens een stroomstoring.

Eaton lanceert twee nieuwe UPS-toestellen op maar van servers en kleine datacenters. Het eerste toestel is de Eaton 93PX. Die UPS is ontworpen voor montage in een rack en heeft een 3U-voetafdruk. De UPS ondersteunt 15 kVA tot 20 kVA al naargelang het gekozen model. Het toestel biedt een online-efficiëntie van 96 procent.

Het toestel laat flexibele montage toe, wat wil zeggen dat je het niet in een rack hoeft te plaatsen. Je kan de UPS ook op z’n kant neerzetten, waarbij het scherm aan de voorkant automatisch in de juiste oriëntatie draait. Voor kmo’s met beperkte plaats in hun serverruimte kan die functie van pas komen.

93T: op maat van serverruimtes

De Eaton 93T is een groter toestel, configureerbaar met een capaciteit van opnieuw 15 kVA tot 80 kVA. Eaton levert het toestel in drie verschillende formaten, al naargelang de gekozen capaciteit. In alle gevallen is de Eaton 93T een toestel dat je recht dient neer te zetten, naast bijvoorbeeld enkele serverracks.

lees ook

Eaton lanceert 5p Gen 2 UPS voor edge en kantoor

Waar de 93PX bedoeld is om enkele servers in een rack van stroom te voorzien tijdens een onderbreking, moet de 93T helpen om serverruimtes en kleine datacenters online te houden. Eaton mikt daarbij specifiek op organisaties in de financiële- en gezondheidssector, de industrie en de overheid.

Efficiëntie

Eaton maakt zich sterk dat het geïntegreerde Energy Saver System in de 93PX de efficiëntie kan opkrikken tot 99 procent. Dat gebeurt door componenten uit te schakelen wanneer er geen problemen zijn met de stroomtoevoer. Binnen de twee miliseconden is de UPS indien nodig weer helemaal wakker. Die efficiëntie moet de totale kost voor het bezit van het toestel over de levensduur omlaaghalen.

Beide toestellen integreren met de Brightlayer-software van Eaton. De fabrikant lanceerde eerder deze maand ook al toestellen voor edge-omgevingen en kantoor.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home