Tableau Pulse maakt AI-gedreven inzichten toegankelijker voor klanten

Salesforce lanceert Tableau Pulse voor efficiëntere analytics voor het grote publiek, nadat de AI-oplossing als preview beschikbaar was.

Salesforce heeft de algemene beschikbaarheid van Tableau Pulse aangekondigd.  De CRM-specialist stelde de tool in mei vorig jaar al voor aan het grote publiek. Pulse is een nieuwe AI-gedreven oplossing binnen Tableau die het voor klanten gemakkelijker maakt om beslissingen te nemen met behulp van betrouwbare generatieve AI en analytics.

TableauGPT

Tableau Pulse maakt gebruik van generatieve AI om inzichten op een natuurlijke en visuele manier te presenteren. Dat maakt het eenvoudiger voor gebruikers om belangrijke metrics te ontdekken, inzichten te verkrijgen en data te koppelen aan de zakelijke context. Dankzij de AI-mogelijkheden, ondersteund door het Einstein Trust Layer, kunnen teams profiteren van generatieve AI zonder dat hun klantgegevens in gevaar komen.

lees ook

Een AI die je data door en door kent: Salesforce lanceert Tableau AI en Pulse

Gebruikers kunnen met natuurlijke taal interageren met Tableau Pulse. Kort door de bocht kan je de tool zien als een soort gespecialiseerde ChatGPT voor je data.

Kernfuncties van Tableau Pulse:

  • Het Tableau Pulse Insights Platform, dat automatisch drijfveren, trends, bijdragers en afwijkingen detecteert.
  • Tableau Pulse op mobiele apparaten, waarmee gebruikers proactief data-inzichten ontvangen.
  • Tableau Pulse Slack Digest, dat AI-gedreven samenvattingen en contextuele inzichten deelt in een voorkeurs Slack-kanaal.
  • De Tableau Pulse Metrics Layer, die analisten helpt bij het eenvoudig creëren van standaard metric-definities.

Tableau Pulse zit inbegrepen bij alle Tableau Cloud-edities en Embedded Analytics-oplossingen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home