Stable Diffusion 3 beschikbaar voor ontwikkelaars via API 

Stability AI

Stability AI stelt zijn nieuwste Stable Diffusion 3-model beschikbaar via Stability AI Developer Platform API voor ontwikkelaars. 

De nieuwe Stable Diffusion 3 werd twee maanden geleden gelanceerd in preview-versie, en zal vanaf nu beschikbaar zijn voor ontwikkelaars via de Stability AI Developer Platform API. Dit maakt het voor ontwikkelaars mogelijk om de nieuwe functionaliteiten voor het genereren van afbeeldingen uit te proberen. Daarnaast kondigde het bedrijf ook Stable Diffusion 3 Turbo aan, een snellere versie dan Stable Diffusion 3, dat ook via API beschikbaar zal zijn voor ontwikkelaars.  

Voor ontwikkelaars

Stability AI lanceerde twee maanden geleden de preview versie van zijn nieuwe tekst-naar-beeld AI-model. Ontwikkelaars zullen vanaf nu via API toegang krijgen tot de nieuwe mogelijkheden voor het genereren van afbeeldingen.  

lees ook

Stability AI lanceert tekst-naar-audio-platform

Stable Diffusion 3 baseert zicht op de Multimodal Diffusion Transformer-architectuur (MMDiT), dat gebruik maakt van afzonderlijke sets gewichten voor beeld- en taalweergeven. Hierdoor is het begrip van teksten en de spellingsmogelijkheden beter in vergelijking met eerdere versies van Stable Diffusion.  

Binnenkort beschikbaar

Volgens een onderzoeksrapport gepubliceerd door Stability AI, is dit model gelijk of beter dan de state-of-the-art modellen zoals DALL-E 3 en Midjourney v6 op basis van menselijke voorkeursevaluaties. Hoewel het model beschikbaar is via API, is het bedrijf voortdurend bezig met verbeteringen voorafgaand aan de open release. Stability AI streeft ernaar om het model binnenkort beschikbaar te maken voor zelfhosting met een Stability AI-lidmaatschap.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home