Salesforce lanceert Einstein Automate om workflows te automatiseren

AI injecteren in workflows

crm workflow automation

Met Einstein Automate wil Salesforce iedereen productiever maken door bepaalde workflow-elementen intelligent te automatiseren. Dankzij Flow Orchestrator kan je via low-code processen opbouwen met drag-and-drop-blokken. Einstein AI stelt telkens de volgende logische stap voor om je te helpen.

Salesforce stuurde eergisteren een schokgolf de wereld in door Slack te kopen voor 27,7 miljard dollar. Dat is echter niet het enige nieuws wat de CRM-gigant presenteert op de virtuele versie van Dreamforce. Naast tal van aankondigingen springt Einstein Automate in het oog om workflows te automatiseren.

Einstein is de commerciële naam dat Salesforce aan zijn AI-platform geeft en stilaan in elk onderdeel verwerkt zit. Het moet gebruikers helpen om doorheen de bergen data waardevolle informatie te vinden. Einstein Automate is beschikbaar over verschillende onderdelen en moet workflows binnen een organisatie vereenvoudigen en versnellen.

Een belangrijk onderdeel daarvan is Flow Orchestrator, een drag-and-drop-systeem waar je door middel van een low-code-aanpak workflows kan opbouwen. Einstein AI helpt je doorheen het proces door telkens de volgende logische stap voor te stellen.

Flow Orchestrator eerst in bèta

Om nog eenvoudiger workflows te bouwen, stelt de CRM-gigant de Einstein Automate collectiepagina beschikbaar op zijn eigen SalesForce AppExchange. Deze applicatiewinkel bevat meer dan 700 vooraf geconfigureerde connectoren om eenvoudig workflows te bouwen. Ook OmniStudio, hun platform om klantervaringen te genereren, krijgt eenvoudige no-code-tools en vooraf ingestelde templates.

Sarah Franklin, EVP en GM van Platform, Trailhead en AppExchange, zegt tijdens de conferentie dat bedrijven processen moeten automatiseren omdat online zaken steeds sneller bewegen. “COVID-19 versnelt die evolutie vandaag sterker dan ooit. Met Einstein Automate kan je de snelheid van je werk veranderen, zodat je meer productief kan zijn.”

lees ook

Salesforce koopt Slack: waarom is dat belangrijk?

Wie direct aan de slag wil met Einstein Automate, moeten we even teleurstellen. De Flow Orchestrator is pas in bèta beschikbaar vanaf midden 2021. De OmniStudio-updates en Einstein Automate collectiepagina zijn wel vanaf vandaag beschikbaar.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home