Exact focust met nieuwe update op slimmer budgetteren

exact

De MijnKantoor-applicatie zit in een nieuw jasje en binnenkort zit in Exact Online een geïntegreerde oplossing voor het veilig beheren en uitwisselen van documenten.

Exact lanceert de Autumn ’23 Release een nieuwe reeks oplossingen en functies waarmee kmo’s en hun accountants hun organisaties verder kunnen digitaliseren en automatiseren.

Zo vernieuwt Mijn[Kantoor], de applicatie die de samenwerking tussen accountant en ondernemer in goede banen leidt. Het vernieuwde design zorgt voor een betere gebruikservaring op meerdere platformen.

De update brengt ook meer controle over de kwaliteit van de boekhouding én slimmer budgetteren. Gebruikers van Exact Online Boekhouden Professional, Premium en ERP-edities krijgen vanaf nu via  continuous monitoring proactief melding van afwijkingen in de boekhouding. Ze ontvangen bijvoorbeeld bericht wanneer het systeem afwijkingen vaststelt in vooraf ingestelde bedragen zoals abonnementen of polissen of bij overschrijding van kredietlimieten.

Bovendien biedt de software nu ook de mogelijkheid om nieuwe budgetten te genereren op basis van bestaande budgetten, ondersteund door handige berekeningsmethodes. Tot slot zullen boekingstemplates gebruikers voortaan helpen bij het efficiënt boeken van terugkerende facturen met minimale verschillen.

Binnenkort beschikbaar

Binnenkort biedt Exact Online een geïntegreerde oplossing voor het veilig beheren en uitwisselen van documenten. Gebruikers beschikken over één dossier met een vaste structuur waarin relevante documenten zijn opgeslagen met de juiste metadata. Aan de documenten wordt bijkomende informatie gekoppeld die helpt om documenten op de juiste manier te interpreteren en ze makkelijker terug te vinden.

Alle producten uit de Exact Online Accountancy Suite verwijzen door naar de laatste versie in SharePoint, en dus werken alle gebruikers altijd met de recentste versie van het document. Dit documentbeheersysteem werd speciaal ontwikkeld voor accountancy en werkt met alle oplossingen uit de Exact Online Accountancy Suite.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home