Zoom-update verbetert aantekeningen en voegt meer emoji’s toe

Zoom emoji

De nieuwste update voor Zoom verbetert de tool om aantekeningen te maken aanzienlijk en voegt voor de liefhebbers meer emoji’s toe naast de magere selectie van zes waaruit je vandaag kan kiezen.

Wie in het verleden een videocall wilde opfleuren met een emoji in Zoom, moest het doen met een compacte lijst van zes uitdrukkingen. Daar komt nu een einde aan, zolang de account-eigenaar of admin de volledige suite van emoji’s activeert. Verder kan je nu ook de huidskleur van de emoji aanpassen. Let er wel op om tijdens videocalls maar af en toe een emoji te gebruiken om de focus op het gesprek te houden.

Het belangrijkste onderdeel in deze Zoom-update is zonder twijfel een verbeterde versie van de tool om aantekeningen te maken. Een nieuwe functie genaamd Vanishing Pen laat al je aantekeningen verdwijnen na enkele seconden. Wie vaak aantekeningen maakt, weet hoe vervelend het is om die telkens manueel te wissen wanneer je verder wil gaan met iets nieuw. De verbetering is ook beschikbaar voor Zoom Video Webinars.

Wie aantekeningen maakt op een Android- of iOS-tablet, kan voortaan ook gebruik maken van de nieuwe autoshape-functie om handig rechte lijnen, vierkanten en ovalen te tekenen.

lees ook

Zoom wereldwijd op één, Microsoft Teams nipt tweede voor Google Meet

Eerder deze week lanceerde Zoom een investeringsfonds van 100 miljoen dollar om zijn app-ecosysteem een gezonde boost te geven. Het bedrijf wil tussen de 250.000 en de 2,5 miljoen dollar per start-up investeren om het portfolio aan te dikken. Met de forse investering toont Zoom aan dat het meer is dan alleen een dienst om te videobellen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home