Poll: Welk platform gebruik jij voornamelijk voor videovergaderingen?

videovergadering

Microsoft Teams, Zoom, Google Meet of iets anders? ITdaily onderzoekt wat het geprefereerde platform voor videovergaderingen is van IT-professionals.

Videovergaderingen zijn voor veel werknemers dagelijkse kost geworden. In een eerdere rondvraag peilden we of IT-professionals verkiezen hun webcam wel of niet aan te zetten bij online vergaderingen. Deze maand peilen we naar het meest essentiële hulpmiddel voor een online vergadering: de software.

Voor veel organisaties lijkt Microsoft Teams een voor de hand liggende keuze, omdat het platform tot voor kort mee in je Microsoft 365-abonnement inbegrepen zat. Maar er zijn ook goede argumenten te bedenken om voor Zoom te kiezen, een platform waar videovergaderingen in het DNA zitten. Of zweert jouw organisatie bij Google en verkies je Google Meet? Naast deze ‘grote drie’ zijn er nog heel wat andere, kleine videovergaderplatformen. Aan keuze geen gebrek dus.

Welk platform gebruiken jij en je collega’s voornamelijk voor videovergaderingen? Microsoft Teams, Zoom, Google Meet of iets anders? Deelnemen aan de rondvraag kan door simpelweg bijgevoegde poll in te vullen.

Poll: Platform voor videovergaderingen

"*" indicates required fields

Welk platform gebruik jij voornamelijk voor videovergaderingen?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Iedere maand peilen we bij onze lezers naar een actueel technologisch onderwerp. Benieuwd naar de resultaten van vorige polls? Hier vind je het overzicht.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home