Webex Desk Mini wordt kleurrijke compagnon op je bureau

Webex introduceert de Webex Desk Mini: een instapversie van de eerder geïntroduceerde Webex Desk. Het toestel maakt videovergaderingen eenvoudig en doet tussendoor dienst als extra scherm voor meer productiviteit achter de pc.

Op zijn digitale WebexOne-evenement lanceert Cisco de Webex Desk Mini. Dat is een instapversie van de Webex Desk. Desk is een aanraakscherm dat je kan gebruiken voor videovergaderingen, whiteboarding of als monitor via USB-C. De originele Webex Desk combineert een inch-aanraakscherm met een Full HD-resolutie. Onderaan vind je de luidsprekers. Het toestel bevat verder een HD-camera met een gezichtsveld van 64 graden, ingebouwde microfoons en algoritmes van Cisco die onder andere ruisonderdrukking verzorgen.

Kleine variant

De nieuwe Webex Desk Mini is een kleinere versie van hetzelfde product. Het toestel meet slechts 15,6 inch maar heeft verder dezelfde specificaties. De luidsprekers zitten niet in een band onder het display verwerkt zoals bij de gewone desk, maar zitten in een soort voet. Cisco beseft dat een dergelijk apparaat erg interessant is op je thuisbureau en dat een minimum aan persoonlijke stijl daar niet misstaat. Daarom kan je de Desk Mini in verschillende kleurtjes bestellen, waaronder blauw, groen en bruin. De grote broer krijgt meteen ook extra kleuropties.

Cisco verwacht dat de hardware begin 2022 beschikbaar komt. We kennen voorlopig enkel een adviesprijs in dollar. Die bedraagt 995 dollar voor de Mini. Wie een Webex Desk in een ander kleurtje wil, betaalt 1.249 dollar.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home