Logitech Sync breidt ondersteuning uit naar webcams, headsets en docking stations

Logitech Sync

Het cloudgebaseerde managementplatform Logitech Sync breidt uit van vergaderruimtes naar kantoor en thuiswerkplekken.

Wie vandaag hardware van Logitech gebruikt in vergaderruimtes binnen de organisatie, kan die handig beheren via de Logitech Sync software. Het biedt inzichten zoals de beschikbaarheid en bezetting van meeting rooms, maar ook de juiste informatie voor IT-managers om belangrijke keuzes te maken op basis van data.

De cloudgebaseerde managementtool breidt vanaf nu uit naar de werkplek, ongeacht of dat op kantoor is of thuis. Dankzij de update ondersteunt Sync nu ook het van afstand beheren van persoonlijke apparaten, zoals webcams, headsets en de Logi Dock.

Thuis, op kantoor of ergens anders

Scott Wharton, GM van Logitech Video Collaboration: “Werken op afstand en de tools om samen te werken hebben op vele manieren bijgedragen aan het in stand houden van de economie en ze hebben ons allemaal geholpen om productief te blijven tijdens de pandemie. Echter, is er ook een probleem ontstaan nu honderden miljoenen mensen vanuit huis werken. IT-afdelingen hebben namelijk slechts gedeeltelijk of zelfs geen inzicht in technische issues die zich voordoen bij hun collega’s.”

Logitech Sync

“Dankzij Sync krijgen zij deze waardevolle inzichten wél, zodat zij, ongeacht de locatie, problemen van collega’s daadkrachtig kunnen oplossen en voorkomen in de toekomst. Door deze nauwere verbondenheid en uitgebreide data-vergaring kunnen bedrijven zorgen voor meer efficiëntie in een veranderde hybride werkomgeving.”

Bèta nu beschikbaar

Logitech Sync werkt naadloos samen met Logitech Tune. Die laatste is uitgebreide software waarmee medewerkers hun eigen webcam, headset of Logi Dock kunnen optimaliseren en personaliseren.

Wie de nieuwe features wil testen, kan deelnemen aan een publieke gratis bètatest. Je kunt nu al vroegtijdige toegang aanvragen voor de gefaseerde uitrol via het Sync Portal

lees ook

Logitech Rally Bar review: de alleskunner van de vergaderruimte

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home