Cisco Webex voegt real-time vertaling toe naar meer dan 100 talen

Cisco Webex Real-Time vertaling

Vanaf vandaag kan je in de previewversie real-time vertaling aanvinken van Engels naar meer dan 100 talen. Vanaf mei is de functie algemeen beschikbaar voor alle Cisco Webex-gebruikers.

Taalbarrières kunnen vaak vergaderingen minder toegankelijk maken. Het live ondertitelen van videovergaderingen kan je vandaag al bij de meeste communicatietools zoals Zoom, Microsoft Teams en Google Meet, net als live vertalingen inschakelen. Cisco Webex schakelt echter een versnelling hoger door vertalingen aan te bieden van het Engels naar meer dan 100 talen.

Je kan een gepersonaliseerde Cisco Webex-vergaderervaring inschakelen door snel en eenvoudig een taal te kiezen. Veelgebruikte talen zijn onder andere Arabisch, Duits, Frans, Japans, Koreaans, Mandarijn, Nederlands, Russisch en Spaans, maar ook talen zoals Deens, Hindi, Maleis, Turks en Vietnamees zijn beschikbaar. “Van Armeens tot Zulu”, aldus Cisco.

Enkel Engels als starttaal

Voorlopig ondersteunt Cisco Webex enkel vertalingen vertrekkend van het Engels. Over toekomstige andere talen spreekt de leverancier zich niet uit. De previewversie ondersteunt vanaf vandaag de nieuwe functie. Brede beschikbaarheid wordt vanaf mei verwacht voor alle gebruikers.

lees ook

Cisco Webex vernieuwt flink en gaat Microsoft Teams achterna

Eind vorig jaar vernieuwde Cisco Webex flink met tal van nieuwe software en hardware. Zo komt er in de tweede jaarhelft van 2021 een volledig nieuwe mobiele app en is er een frisse nieuwe interface om beter met elkaar te communiceren. Lees het volledige overzicht hier.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home