VMware lanceert HCX+ om je multicloud-migraties te vereenvoudigen

vmware overname broadcom

VMware HCX+ groeit uit Project Northstar en biedt een volledig beheerde workload-migratietool om multicloud-projecten beter verteerbaar te maken.

Alsof VMware nog niet genoeg productnamen en varianten van bestaande namen heeft binnen het portfolio, mag je daar vandaag HCX+ aan toevoegen. De nieuwe dienst is een rechtstreeks resultaat van Project Northstar, een eerder aangekondigde technologie die het gebruik van netwerk- en securitydiensten binnen een multicloud-omgeving eenvoudiger wil maken. Project Northstar is een belangrijke evolutie van VMware NSX.

VMware biedt met HCX+ een beheerde workload-migratietool onder de noemer ‘mobility-as-a-service’. Het levert een gecentraliseerd platform om de migratie van workloads te beheren, orchestreren en observeren binnen een multicloud-omgeving.

HCX+ levert IT-teams een dashboard met de connectiviteit over alle sites en migratie-activiteiten. Het doel volgens VMware is om migratieprojecten op grote schaal sneller en veiliger te laten verlopen met een minimale downtime.

VMware HCX+ is vanaf nu in bèta beschikbaar voor alle geïnteresseerden.

lees ook

VMware schept (een beetje) duidelijkheid op Explore 2022

NSX Load Balancer

Samen met HCX+ lanceert VMware NSX Advanced Load Balancer Pulse Cloud Service. Deze mondvol moet een multicloud-omgeving meer stroomlijnen dankzij decentrale licenties en een pro-actieve ondersteunende dienst.

De service biedt een nieuw dashboard met optimale visibiliteit en voorraadbeheer van alle cloud-actieve NSX-ALB-controllers. Het dashboard toont de prestaties, de gezondheid van de infrastructuur, licentiegebruik en stroomverbruik.

VMware NSX ALB Pulse Cloud Service is later dit jaar, uiterlijk begin volgend jaar beschikbaar.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home