Teamleader geeft app-platform boost met fonds van 1 miljoen euro

teamleader

Op zijn Work Smarter-event in Gent heeft Teamleader een hele reeks innovaties aangekondigd. Tegelijk presenteerde het enkele cijfers om te laten zien hoe sterk de CRM-specialist groeit en opent het een fonds van 1 miljoen euro om de Marketplace te boosten.

Teamleader heeft op zijn Work Smarter-event een aantal nieuwigheden en cijfers gedeeld. Het Belgische bedrijf is gespecialiseerd in CRM, projectmanagement en facturatie. Jeroen De Wit, CEO bij Teamleader, toont tijdens de keynote ook trots het succes van de Marketplace die net één jaar oud is. Hierop kunnen eindgebruikers gebruik maken van andere SaaS via integraties.

10.000 klanten

Ondertussen bevat de Marketplace al 170 apps. Gebruikers maken van gemiddeld vijf verschillend applicaties gebruik, zoals accountancy of messaging. Zoveel apps is een succes, maar Teamleader wil meer. Het mikt op 1.000 apps in 2019. Ze willen dat elke tool binnen je bedrijf met Teamleader werkt.

Om die push te realiseren, lanceert Teamleader een nieuwe versie van hun openbare API. Hiermee zou het eenvoudiger moeten zijn voor ontwikkelaars om hun applicatie compatibel te maken met Teamleader. Het telt trouwens 10.000 klanten over zes landen in Europa: België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.

Om de marketplace verder te laten groeien, lanceert het een fonds van 1 miljoen euro om softwareontwikkelaars te helpen integraties te bouwen. Dat fonds wordt gefinancierd door investeerders.

Nieuwe app

Op het Work Smarter-event onthult Teamleader ook een fonkelnieuwe app voor iOS en Android. Gebruikers krijgen nu een veel betere mobiele ervaring die ervoor zorgt dat je onderweg de juiste beslissingen en bewerkingen kan doorvoeren, allemaal in een frisse nieuwe interface.

De oude versie wordt niet automatisch geüpdatet. De nieuwe versie is een volledig nieuwe app en kan je sinds vandaag downloaden via deze link. Het enige wat je daarna moet doen, is de oude verwijderen en nooit meer achterom kijken. De oude app herken je aan de naam Teamleader Mobile. De nieuwe versie heet gewoon Teamleader.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home