Poll: welke cloudprovider(s) gebruikt jouw bedrijf?

cloud netwerk

AWS, Microsoft Azure, Google Cloud of geen van de drie? In onze nieuwe lezerspoll staan de grote cloudproviders lijnrecht tegenover elkaar.

Heel wat bedrijfsprocessen spelen zich vandaag de dag in de cloud. De cloud biedt meer flexbiliteit, schaalbaarheid, beveiliging en beschikbaarheid vanop afstand dan alles op een on-premise server te laten draaien. De globale cloudindustrie wordt gekenmerkt door een driestrijd tussen Amazon Web Services (beter bekend als AWS), Microsoft Azure en Google Cloud.

Wij willen te weten komen welke cloudprovider(s) het grootste deel van de Belgische markt vertegenwoordigt. Kiezen Belgische bedrijven voor AWS, Microsoft, Google of gaat vierde hond Oracle Cloud Infrastructure met het been aan de haal?

Omdat veel bedrijven vandaag de dag opteren voor een (hybride) multicloud, zal het ook mogelijk zijn om meerdere antwoorden te selecteren. Kies je naast een (of meerdere) hyperscaler(s) nog voor een lokale speler of een private cloudprovider, duid dan de antwoordoptie ‘Andere’ aan.

lees ook

Verdeel en heers: de voor- en nadelen van multicloud voor je bedrijf

Doe mee aan onze rondvraag door onderstaande lezerspoll in te vullen:

Poll ITdaily 2023 03 Cloudproviders

Welke cloudprovider(s) gebruikt jouw bedrijf?
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home