Oracle koppelt NetSuite Analytics aan Autonomous Data Warehouse

Oracle kondigt een groot aantal verbeteringen aan voor zijn NetSuite software voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het gaat onder meer om self-service mogelijkheden voor klanten, machine learning-functies die transacties identificeren en site-configuraties aanbevelen voor e-commerce en een nieuwe integratie met Oracle’s vlaggenschip Autonomous Data Warehouse. 

“We zien dat bedrijven hun e-commerce snel laten groeien”, zegt Evan Goldberg, executive vice president van Oracle NetSuite. Deze snelle groei van e-commerce heeft bijgedragen aan een stijging in verkopen van het SuiteCommerce onderdeel van NetSuite.

Met de uitbreidingen is NetSuite van plan om internationaal te groeien. Daarnaast wil Oracle het platform ook relevant maken voor kleinere organisaties. “Als organisatie zijn we gefocust op het bouwen van dingen die we wereldwijd kunnen toepassen en sterk kunnen aanpassen”, aldus Goldberg. 

Wat houden de nieuwe NetSuite functies in?

Vanaf nu kunnen klanten verbinden met duizenden financiële instanties over de hele wereld. Het wordt mogelijk om transacties en rekeningsaldi direct te importeren naar NetSuite. Het platform leert vervolgens om de verschillende soorten transacties te identificeren. 

Klanten krijgen de optie om het invoeren van facturen, elektronische betalingsprocessen en geplande betalingscycli te automatiseren. Ook is er een nieuwe functie voor budgetbeheer en zijn er functies toegevoegd voor voorspellingen van inkomsten en uitgaven.

Nieuwe automatiseringsfuncties in supply chain management “zorgen ervoor dat klanten de beste plannen hebben en de beste keuzes maken wanneer dingen onvermijdelijk veranderen”, zegt Goldberg. De functie komt daarmee goed van pas tijdens de huidige pandemie. Orderverwerking kan geautomatiseerd worden op gebruikersafhankelijke criteria zoals doorlooptijd, transportkosten en vulgraad. 

Integratie met Autonomous Data Warehouse

Er komt een integratie voor NetSuite Analytics Warehouse met Oracle Analytics Cloud en Autonomous Data Warehouse. Hierdoor is het mogelijk om bijna real-time gegevens te leveren aan de hele organisatie. Het magazijn kan met automatische intervals data binnenhalen, momentopnames maken en NetSuite data analyseren naast de data van andere systemen. De integratie komt later dit jaar uit. 

Naast de integratie met het Autonomous Data Warehouse, komen er nog meer nieuwe NetSuite functies aan. Zo wordt het human resources onderdeel van NetSuite, SuitePeople genaamd, gestroomlijnd met nieuwe onboarding functies voor medewerkers. Daarnaast krijgt de e-commerce site manager nieuwe self-service mogelijkheden voor klanten.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home