Oracle Cloud SCM breidt uit met nieuwe logistieke functies

Oracle

Oracle heeft nieuwe functies toegevoegd aan Oracle Fusion Cloud Supply Chain & Manufacturing (SCM) om de efficiëntie van supply chains wereldwijd te verbeteren.

Oracle introduceert nieuwe functies binnen Oracle Fusion Cloud Supply Chain & Manufacturing (SCM) om bedrijven te ondersteunen bij het verhogen van de efficiëntie van hun wereldwijde supply chains. De updates binnen Oracle Transportation Management en Oracle Global Trade Management, beide onderdelen van Oracle Cloud SCM, stellen klanten in staat hun logistieke processen te optimaliseren. Dit wordt bereikt door het verbeteren van de zichtbaarheid, het verlagen van de kosten, het automatiseren van naleving van regelgeving en het verbeteren van de besluitvorming.

Gezien de complexe uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd, zoals onderdelentekorten, verstoorde transportroutes en snel veranderende klantvragen, bieden deze nieuwe functies een oplossing. Ze stellen logistieke professionals in staat flexibeler en efficiënter te werken, door hen te helpen eenvoudig door regelgeving te navigeren, knelpunten te minimaliseren en de impact van transportverstoringen te beperken.

lees ook

Oracle lanceert eigen generatieve AI-service in de cloud

De update omvat uitgebreide Business Intelligence-functies voor een betere besluitvorming, verbeterde logistieke netwerkmodellering voor optimalisatie van de vlootprestaties, een nieuw programma voor handelsbevordering om de efficiëntie te verhogen, een bijgewerkte mobiele app voor Oracle Transportation Management voor betere gebruikerservaring en verbeterde workbenches voor een efficiëntere workflow.

Deze ontwikkelingen zijn niet alleen bedoeld om de operationele efficiëntie te verbeteren, maar ook om organisaties te helpen snel te reageren op veranderingen in vraag, aanbod en marktomstandigheden, waardoor een veerkrachtig toeleveringsnetwerk wordt gecreëerd.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home