NetSuite breidt platform uit met integratie betaalplatformen en gestroomlijnd magazijnbeheer

Netsuite Oracle

NetSuite kondigt tijdens zijn SuiteWorld-conferentie een handvol belangrijke nieuwigheden voor zijn platform aan. Integratie met banken staat voorop, gevolgd door bredere stroomlijning en automatisering.

Op SuiteWorld 2022 kondigt NetSuite verschillende verbeteringen aan voor zijn platform. NetSuite AP Automation springt het meest in het oog. Het dochterbedrijf van Oracle integreert onder die noemer financiële diensten van banken in zijn cloud-ERP-platform. Zo kunnen organisaties sneller rekeningen verwerken en betalen, allemaal vanuit de ERP-applicatie.

NetSuite werkt voor AP Automation in eerste instantie samen met HSBC, maar plant daar in de toekomst extra banken aan toe te voegen. Door Accounts Payable te combineren met ERP en daar meteen betaalopties aan toe te voegen, moet de efficiëntie van een organisatie er op vooruit gaan.

Magazijnbeheer

Dezelfde motivatie schuilt achter de introductie van NetSuite Ship Central. Dat is een nieuwe oplossing de werking van magazijnen moet stroomlijnen.  Ship Central zelf zorgt ervoor dat bestellingen naar dezelfde geadresseerde worden gebundeld en verzendingen worden geoptimaliseerd.

Magazijniers krijgen toegang tot een applicatie die hen helpt om het inpakken en verschepen te beheren. De hele werking van het magazijn moet zo vlotter gaan en zou daarom minder kosten.

Ook HR krijgt een duwtje in de dug met automatiseringen via NetSuite SuitePeople Workforce Management. Daarmee kunnen organisaties hun financiële balans in functie van het aantal werknemers in het oog houden. Routinetaken kan je verder automatiseren. Denk aan shiften plannen of lonen berekenen.

NetSuite Analytics Warehouse

NetSuite Analytics Warehouse laat klanten tot slot toe om hun datamanagement te vereenvoudigen. De oplossing combineert data warehousing met analytics op maat van de NetSuite-klant. Ze is gebaseerd op de Oracle Autonomous Database.

Op het event kondigt NetSuite onder andere aan dat de dienst eenvoudiger databeheer krijgt. Klanten moeten sneller inzichten uit hun gegevens halen en krijgen eenvoudiger toegang tot integraties van derden.NetSuite Analytics Warehouse verlaat bovendien zijn heimat. NetSuite maakt de oplossing beschikbaar in Australië en dichter bij huis het VK. Binnenkort kunnen klanten ook via het datacenter in Duitsland aan de slag gaan.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home