Midjourney’s AI-generator gratis voor iedereen

Midjourney

Binnenkort kan iedereen gratis gebruik maken van de AI-generator Midjourney. Eenmaal de limiet van 25 gratis afbeeldingen bereikt is, dien je wel over te schakelen op een betaald abonnement.

David Holz, CEO van Midjourney, kondigde via Discord aan dat de AI-afbeeldingsgenerator Midjourney binnenkort voor iedereen gratis zal zijn. Vanaf dan kunnen gebruikers zich aanmelden op de website om AI-gegenereerde afbeeldingen te maken zonder te betalen, al ligt er een limiet op. Gratis gebruikers krijgen tot 25 gratis afbeeldingen, nadien is overschakelen op een betaald abonnement noodzakelijk om de webtool te blijven gebruiken. Er zijn vier verschillende abonnementsformules: Basic, Standard, Pro en Mega.

AI-generator

Midjourney zag het licht in 2022 toen het in Discord verwerkt werd als bot, maar een jaar later al snel evolueerde tot een website waar gebruikers op basis van een geschreven prompt afbeeldingen kunnen genereren. Deze website was voorheen toegankelijk voor gebruikers die meer dan tienduizend afbeeldingen op Discord gegenereerd hadden.

Met de aangekondigde wijzigingen zou iedereen Midjourney kunnen gebruiken via de website. Hiervoor dien je enkel in te loggen met een Discord- of Google-account. Het gebruik ervan heeft echter beperkingen, zo kan je maximaal 25 afbeeldingen genereren. Nadat de limiet bereikt is, moet je overstappen op een betaald abonnement om nog gebruik te kunnen maken van Midjourney.

lees ook

DALL-E 3 beschikbaar voor gratis ChatGPT-gebruikers

Wil je overschakelen op een betaald abonnement, heb je de keuze uit vier verschillende abonnementsformules: Basic, Standard, Pro en Mega. De abonnementen hebben verschillende criteria en prijskaartjes, het overzicht kan je hier vinden.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home