Microsoft onthult 238 pagina’s aan nieuwigheden in Dynamics 365

microsoft

Microsoft heeft een 238 pagina’s tellende pdf online gezet, met de release notes voor de aankomende herfstupdate van Dynamics 365 en het Power Platform.

Microsoft maakte eerder deze maand bekend dat de ERP- en CRM-applicaties van Dynamics 365 voortaan op een halfjaarlijks updateregime worden gezet. In april en oktober, naar het voorbeeld van de grote feature-updates voor Windows 10 en Office 365. De aankomende herfstupdate voor Dynamics 365 rolt uit naar gebruikers tussen oktober 2018 en maart 2019.

De update bevat meer dan honderd incrementele aanpassingen aan de kernproducten- en diensten van Dynamics. Daarnaast werkt de reus uit Redmond aan een diepere integratie met Teams, SharePoint, Stream, LinkedIn, Azure, Outlook en andere Microsoft-diensten. We sommen de belangrijkste vernieuwingen op:

 

  • Dynamics 365 AI for Sales, is de eerste van een nieuwe categorie applicaties die gebruik maken van artificiële intelligentie om beslissingen te leiden en bedrijven in staat te stellen geïnformeerde acties te ondernemen. De tool kan salespersonen bijvoorbeeld helpen bepalen welke deals prioriteit moeten krijgen en inzicht geven in de prestaties van salesteams.
  • Verbeterde Azure IoT Central-integratie met Dynamics 365 for Field Services maakt proactieve en voorspellende dienstverlening mogelijk. Microsoft bouwt hier verder op eerdere integraties en voegt onder meer de ondersteuning toe van flows in twee richtingen.
  • Nieuw functies in Dynamics 365 for Finance and Operations moeten bedrijven een realtime beeld kunnen geven van de wereldwijde financiële resultaten. Daarnaast bieden verbeterde procesgebaseerde integraties met Dynamics 365 for Field Services, Project Service Automation en Talent klanten end-to-end zichtbaarheid over alle afdelingen heen.
  • De integratie met Office 365 en Linkedin wordt verder doorgedreven. Integratie met Teams geeft verkopers toegang tot Dynamics 365 for Sales vanuit de chatapplicatie. Diepere LinkedIn-integratie met Dynamics 365 for Marketing helpt bij slimmere segmentatie en lead scoring. Skype integreert met het interviewproces in Dynamics 365 for Talent om het rekruteringsteam op de hoogte te houden van kandidaten.
  • Power BI breidt uit met nieuwe functies om iedereen in een organisatie te laten werken vanuit hetzelfde gegevensplatform, met intuïtieve hulpprogramma’s om snel inzichten te halen uit grote hoeveelheden data. De nieuwe functies worden al vanaf deze maand als preview aan de dienst toegevoegd.

 

Microsoft blijft ook de nadruk leggen op de mogelijkheden van zijn HoloLens-bril voor augmented reality in combinatie met bedrijfsapplicaties. Als onderdeel van de herfstupdate wordt Remote Assist geïntegreerd, waarmee gebruikers vanop afstand kunnen heads-up en hands-free videobellen, afbeeldingen delen en annotaties maken in mixed reality.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home