Microsoft en Huawei lanceren Azure Stack-service

microsoft azure

Microsoft en de Chinese techreus Huawei gaan samenwerken om klanten een volledig automatische Azure Stack-service te bieden. Het partnerschap moet de acceptatie van hybrid cloudservices versnellen.

“De hybrid cloudoplossing stelt onze wederzijdse klanten in staat om kansen, die digitale transformatie biedt, te benutten. Door de geavanceerde cloudtechnologieën in Microsoft Azure kunnen gebruikers nu de nieuwste AI-, IoT-, en Edge-technologieën voor innovatie in hun eigen datacenter gebruiker”, zegt  Adam Owee, algemeen directeur van OEM bij Microsoft Regio Groot-China.

Bedrijven kunnen volgens Microsoft dankzij de samenwerking eenvoudig en veilig on-premise gebruik maken van de Azure-clouddiensten, zodat ze aan de eisen van hun klanten kunnen blijven voldoen. Een naar eigen zeggen uitkomst voor organisaties, waar lokaal opgeslagen gegevens van cruciaal belang zijn.

Extra powerboost

De aangeboden stack is opgebouwd uit een Huawei’s FusionServer 2288H V5, ES3000 V5 NVMe SSD, CloudEngine 6865 switch en eSight-beheersoftware om de implementatie bij te houden. Deze toevoeging maakt het voor bedrijven mogelijk om effectief gegevensgebruik te bewaken en switches te beheren, waarbij op intelligente wijze CPU-, geheugen- en PCIe-kaartfouten worden vastgesteld.

Klanten kunnen voor een extra powerboost maximaal 24 Huawei ES3000 V5 NVMe SSD’s toevoegen met hogere I/O-prestaties en grotere lees- en schrijf-bandbreedte voor data-intensieve applicaties tot gevolg. De geboden lagere latency-niveaus zorgen voor meer effectiviteit voor applicaties, die een snelle gegevensoverdrachtsnelheid vereisen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home