IBM tekent met AWS belangrijk cloudcontract voor een betere software-integratie

IBM

IBM versterkt de huidige samenwerking met Amazon Web Services zodat klanten in de toekomst nog meer software op AWS kunnen draaien.

Big Blue heeft een uitgebreid portfolio aan softwareproducten waarvan je er vandaag een dertigtal kan terugvinden binnen de marktplaats van AWS. In een nieuw getekende samenwerking met Amazon brengt IBM binnenkort nog meer software naar AWS.

Een aantal nieuwe tools moeten het makkelijker maken om applicaties te bouwen en onderhouden. Zo mogen ontwikkelaars binnenkort Db2 verwelkomen op de marktplaats van AWS, een populair databeheerplatform van IBM. Ook IBM Observability komt eraan waarmee ontwikkelaars efficiënter en duidelijker technische problemen kunnen oplossen in hun applicaties.

Binnen het portfolio van IBM wordt er heel wat focus gelegd op het stroomlijnen van businessprocessen voor bedrijven. Een belangrijke component daarvan is Maximo Application Suite, die snel naar de AWS Marketplace komt.

Andere applicaties die naar AWS komen focussen sterk op cybersecurity: Security ReaQta, Security Trusteer en Security Verify. Tot slot sluit Watson Orchestrate de rij als chatbot die taken kan automatiseren. IBM benadrukt dat er in de toekomst nog meer producten aan de marktplaats van AWS wordt toegevoegd.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home