IBM helpt klanten om SAP-workloads naar de cloud te migreren

IBM's Global Center for Watson IoT in Munich, Germany

Volgens IBM is het nu de grootste provider wat betreft cloudinfrastructuur voor SAP S/4HANA en de enige die dat combineert met applicatiemanagement en businesstransformatie.

IBM heeft een samenwerking met SAP getekend om mission-critical SAP-workloads naar de public cloud te verhuizen. Het stapt in een ‘Rise with SAP’-overeenkomst om zowel de technologie als de consulting-expertise te hebben om klanten van on-premises naar de cloud te migreren.

Onder de marketingnaam ‘Breakthrough with IBM for Rise with SAP’ wil Big Blue intelligente workflows gebruiken om operaties te stroomlijnen. Nog een ander buzzword dat we zien passeren, is ‘business transformation’.

‘Rise with SAP’ is een abonnement dat een set van producten en diensten huisvest. De belangrijkste component is S/4 HANA Cloud Edition waarmee klanten hun cloudinfrastructuur kunnen draaien in een SAP datacenter of een andere cloudprovider naar keuze.

IBM benadrukt dat SAP enterpriseklanten veel baat hebben bij een verhuis naar de cloud. In een gesponsord onderzoek blijkt dat inkomsten tot 90% hoger liggen voor organisaties die de overstap maken.

lees ook

Hybride cloud wint aan tractie volgens IBM

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home